20 Mart 2019 Çarşamba

BABALAR HAKKINDA SÖZLER

Yaşlanan bir baba için hiçbir şey kızından daha değerli değildir. (Euripides)

Yaşadığım için babama, iyi yaşadığım içinse öğretmenime borçluyum. (Büyük İskender)

Kendi çocuğunu tanıyan, bilge bir babadır. (William Shakespeare)

Babam bana her zaman başkalarına yardım edersen Tanrı'nın sana iki katını vereceğini öğretmişti. Ve bana gerçekten olan da buydu. Ben ihtiyaç sahibi insanlara yardım ettiğimde, Tanrı bana daha çok yardım etti. (Cristiano Ronaldo)

Bir babanın çocukları için yapabileceği en önemli şey annelerini sevmektir. (Theodore Hesburgh)

Çocuklukta babanın korumasına duyulan ihtiyaç kadar güçlü bir ihtiyaç düşünemiyorum.(Sigmund Freud)

Babam yapmak istediğin hiçbir şeyi yapmak için asla geç değildir derdi. Ve dedi ki, 'Denene kadar neyi başarabileceğini asla bilemezsin.(Michael Jordan)

Babam dünyada iki tür insan olduğunu söylerdi: verenler ve alanlar. Alanlar daha iyi yerler ama verenler daha iyi uyurlar. (Marlo Thomas)

Babamın kim olduğu önemli değil; önemli olan benim onun kim olduğunu hatırlamam. (Anne Sexton)

Diğer insanların inandıklarına saygı duyuyorum. Kendi hayatımda inandığım şey, daha iyi bir adam ya da daha iyi bir baba olmak ya da kendimi geliştirmenin yollarını bulmak olsun, işleri nasıl daha iyi yapabileceğime dair bir arayış olduğudur. (Tom Cruise)

Babam dünyada iki tür insan olduğunu söylerdi: verenler ve alanlar. Alanlar daha iyi yerler ama verenler daha iyi uyurlar. (Harry S. Truman)

Daha önce de söyledim ama kesinlikle doğru: Annem bana arabamı verdi ama babam bana hayallerimi verdi. Onun sayesinde bir gelecek görebiliyordum. (Lisa Minelli)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder